close
چت روم
Code center

طرز تهیه کباب مرغ

طرز تهیه کباب مرغ
loading...

شمال کده | پورتال خبری و تفریحی

طرز تهیه کباب مرغ , کباب مرغ , جوجه کباب زعفرانی , طرز تهیه کباب حلزونی مرغ , طرز تهیه کباب مرغ سوخاری , طرز تهیه جوجه کباب لاری , آموزش تهیه کباب مرغ ,

شمال کده ثبت شده در سایت ساماندهی
http://up.shomalkade.ir/view/1272532/shomalkade%20sabt%20shode%20dar%20samandehi.jpg

اعلانات

سایت تفریحی وسر گرمی شمال کده

http://up.shomalkade.ir/view/1368939/%D9%85%D8%AD%D8%AA%D9%88%D8%A7%DB%8C%20%D8%A7%DB%8C%D9%86%20%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA%20%D9%85%D9%86%D8%B7%D8%A8%D9%82%20%D8%A8%D8%A7%20%D9%82%D9%88%D8%A7%D9%86%DB%8C%D9%86%20%D8%AC%D9%85%D9%87%D9%88%D8%B1%DB%8C%20%D8%A7%D8%B3%D9%84%D8%A7%D9%85%DB%8C%20%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86%20%D9%85%DB%8C%20%D8%A8%D8%A7%D8%B4%D8%AF%20%5Bwww.shomalkade.ir%5D.gif

http://up.shomalkade.ir/view/1368926/%D8%A8%D9%87%20%D8%AF%D9%84%DB%8C%D9%84%20%D8%A8%D9%87%20%D8%B1%D9%88%D8%B2%20%D8%A8%D9%88%D8%AF%D9%86%20%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA%20%D8%A7%D8%B2%20%D8%B5%D9%81%D8%AD%D8%A7%D8%AA%20%D8%AF%DB%8C%DA%AF%D8%B1%20%D9%87%D9%85%20%D8%AF%DB%8C%D8%AF%D9%86%20%D9%81%D8%B1%D9%85%D8%A7%DB%8C%D8%AF%20%5Bwww.shomalkade.ir%5D.gif

عروسک جناب خان اورجينال

 
http://up.shomalkade.ir/view/1504238/info_postsabet.png        http://up.shomalkade.ir/view/1504240/cart_postsabet.png
آخرین ارسال های انجمن
طرز تهیه کباب مرغ

سلام خدمت همه عزیزان سایت شمال کده 

در این پست واستون طرز تهیه کباب مرغ رو آماده کردیم

امیدوارم مورد پسندتون قرار بگیرد.

.

.

.

مواد اولیه :
جعفرى ساطورى شده ٣ تا ۴ قاشق غذا خورى
فلفل دلمه اى ١/٢
پیاز متوسط ١ عدد
سینه مرغ کامل ١ قطعه
زعفران  ٢ قاشق غذا خورى (آبکرده)
کره ١٠٠گرم (آب شده)
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

طرز تهیه:


سینه مرغ را ٢ بار با پنجره ریز چرخ کنید سپس زعفران دم کشیده نمک و فلفل، پیاز رنده شده بدون آب و جعفرى ساطورى شده را با هم مخلوط کنید و تا جایى که چربى روى دستتان را بگیرد مواد را ورز دهید،سپس روى ظرف را با سلفون بپوشانید و ٢ ساعت در یخچال به آن استراحت دهید .
حالا مواد را به سیخ مخصوص کوبیده بکشید و به جاى استفاده از آب که هنگام سیخ کشیدن کباب به دست میزنید از آب پیازى که رنده کرده
بودید استفاده کنید اینکار طعم خوبى به کباب شما میدهد،سیخها را به روى آتش منتقل کنید و هر چند درصد کمى احتمال ریختن آن هست اما دقایق اولیه سریع سیخها را پشت و رو کنید بعد از آماده شدن با پلوى زعفرانى یا نان داغ میل کنید البته کره داغ و آب شده را با برس قبل از سرو به کبابتان بمالید.
نوش جان
نکات مهم:


١:به جاى جعفرى خرد شده از فلفل دلمه اى ساطورى شده نیز میتوانید استفاده کنید که طعم خوبى به کباب شما میدهد من در مواد اولیه هر ٢ را یادداشت کردم شما از حس چشایى خود کمک بگیرید و فقط یکى از آنها را به گوشت خود اضافه کنید.


٢:آتش زیر کبابتان زیاد نباشه گوشت مرغ خیلى سریع خشک میشه و میسوزه،کم حرارت بودن آتش هم نتیجه تلاش شما را خراب خواهد کرد


٣:گوجه کباب شده کنار این غذا مکمل خوبیست

 

Admin بازدید : 271 17 / 11 / 1393 زمان : 14:48 نظرات ()
ارسال نظر برای این مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی
آمار
banner.gif
موضوعات
تبلیغات
تبلیغات
آمار سایت
  • کل مطالب : 921
  • کل نظرات : 138
  • تعداد اعضا : 829
  • ارتباط با مدیر سایت
    یاهو-بلاگفا-یاهو-وبلاگ
    تبلیغات
    تبلیغات
    تبلیغات

    ابزار وبمستر

    سلام...به سایت شمال کده خوش آمدید